Gençler motosiklette ölüme meydan okuyor

Hatay´ın Erzin ilçesinde bir gurup genç, yaptıkları motosiklet yarışıyla yürekleri ağızlara getiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2012 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

E-5 karayolu ve otobanda motorsikleti, üzerine yatarak kullanan gençler ölüme davetiye çıkarıyor.

Kuralları ihlal ederek trafiğe çıkan gençler, yaptıkları motosiklet yarışıyla yürekleri ağızlara getiriyor. Erzin'de motosiklet tutkunu gençler, İstasyon Caddesi mevkiinde yatarak motosiklet kullanıyor. Motosikletleri hızlı kullanan gençler, E-5 karayolunda ilerleyen araç sürücülerini ve vatandaşları tehlikeye atıyor.

Yarış yapılan motosikletlerin çoğunun plakası dahi bulunmuyor. Koruyucu kask dahi takmayan gençler, ailelerinden habersiz trafiğe çıkıyor. Tehlikeli bir yarışa katılan gençlere yetkililer de herhangi bir uyarıda bulunmuyor. Gençler bu yarışları izinsiz girdikleri otobanda da sürdürüyor. Motor kazaları yüzünden Türkiye'de her yıl yüzlerce insan hayatını kaybediyor. Ancak buna rağmen Erzin ilçe merkezinde motosiklet yarışları uzun bir süredir devam ediyor.

İlçenin en işlek caddesi olan İstasyon Caddesi'nde ilerleyen 31 YC 483 plakalı motosiklet sürücüsü genç, motosikletini üzerine bağdaş kurarak kullanıyor. Arkadaşı tarafından cep telefonuyla görüntülenen genç, motosiklette ellerini ve ayaklarını havada tutuyor. Motor üzerinde çekirdek yiyen genç, aynı istikametten geçen araç sürücülerini de tehlikeye atıyor.

Geçtiğimiz yıl Hürriyet Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesinde benzer yarışlar yüzünden 2 genç kaza yapmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber